Life In Tinseltown

Getty Villa

It was just Tom and I today, Henry had a birthday party. I asked him what he wanted to do and he said – I want to go to the Getty Villa! I loved the idea since I’ve never been and he loved the idea because he could show me around, be the guide. We drove all the way to Malibu and got to touch Venus. What a magical day.

En helt magisk dag fick vi, Tom och jag, idag. Det vara bara vi två, och det kan verkligen vara mysigt ibland. Hans ide var det att vi skulle åka hela vägen till Malibu och den vackra Getty Villan, nu museum. Höjdpunkten enligt Tom var att man faktiskt fick röra vid Venus. 

Hercules.

Tom and Venus.

2 Comments

I thought the Villa closed when the museum opened. Thanks for posting.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.