Life In Tinseltown

She Is Here!

Mormor is here and we are all so happy! Tom and Henry and I are so excited to have her here for four long weeks – we are even going to Mexico together for spring break next week. We love to have her and miss her when she is gone. But I think we really appreciate each other and make the most of the time we have together since she’s so far away.

Men nu är mamma här och ingen är såklart gladare än barnen och jag. Man har gått och väntat och räknat dagarna och nu har äntligen örnen landat. Myz i veckorna fyra och däremellan kommer påska i Mexico. Njutet! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.