Life In Tinseltown

Acne Store Party

There came an invitation from the fabulous Lotta to the opening of the flagship ACNE store on Melrose Avenue. It was a fantastic evening with specialty cocktails served by gorgeous men, lots of great conversations and a performance by a great cello playing woman – she was like a fantastic art installation.

Men vilken underbart rolig kväll mamma och jag fick på nyöppnade ACNE butiken på Melrose. Stort kalas med finfina cocktails och intressant underhållning i form av en cellospelande, sjungande kvinna. Men framför allt som alltid så betyder ju sällskapet mest. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.