Life In Tinseltown

Glorious Sunday

I mean there is just no better way to start the day than like this. It doesn’t matter that my transitions weren’t great, or that I had to work my butt off to get the horse to go with some energy. It’s still perfect, just the way it is. I will get there. And Abi the trainer is helping me.

Bästa sätter att starta sin söndag på. Det var långtifrån en perfekt ritt med en lite trögare häst och en lite svagare ryttare kanske, men det spelar egentligen ingen roll. Det är ändå en fin perfektion i misstagen. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.