Life In Tinseltown

Yoga & Juice

I got up uber-early this morning to take Tom to school early for a field trip to Theatricum Botanicum. In any case, I was up because my sweet cat Emmett woke me up at around 5am. So what better than take advantage of the early hour and take a yoga class. Followed by a juice from Whole Foods (Dr’s Orders with cucumber, celery, apple, spinach, parsley, lemon and extra ginger) for a super start of my Wednesday!

Jag vaknade redan klockan fem i morse, vilket i och för sig var bra, då jag skulle ta Tom tidigt till skolan för planerad utflykt. Var inte helt lycklig när katten Emmett väckte mig tidigare än väckarklockan men fixade till humöret med ett yogapass och en grön juice. Glad onsdag på er alla! 

Stairway to yoga heaven.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.