Life In Tinseltown

Sunday Funday

It was HOT riding on Sunday, even in the early morning. I was kind of a wet puddle at the end, but to be fair – so was the horse! New Jersey…I had my work cut out for me but oh what a sweet, snuggly girl she is. Wonderful, as always at TES. Stopped by the farmers market in Studio City on my way home, for some organic produce and a green juice.

Det var ju så varmt i söndags, men jag trotsade solenergin och kämpade hårt på fina New Jersey, blöt av svett efter lektionen. Och kämpa det får man på den hästen! I alla fall super gullig och gillar att gosa så det är ett plus…

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.