Life In Tinseltown

Take Your Pills

On a serious note, and definitely a note that hits close to home and stirs up a whole flurry of emotions… Medicating my child. This documentary tells a true story, more than one actually, but does not have an agenda. My Tom is part of this large group of kids and young adults who complacently, willingly or more than so, takes these drugs to make you a “better you”. Difficult and impossible to know if you’re doing the right thing. Watch and think.

Seriöst, hur gör man med det här? Att ge sitt barn amfetaminliknande preparat är ju helt sinnessjukt om man tänker på det. Men det har blivit norm, och ja du kan fokusera och ja för Tom har det varit en sån viktig krycka. Svår fråga som inte kan svaras på här och nu, men titta på den här Netflix dokumentären i alla fall, så vet du lite mer efter. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.