Life In Tinseltown

Family

We gathered at my brother Jonas apartment at söder to watch the Swedes lose to England, to eat and drink and be merry! Love his place, such a sense of style. My other brother Robert, stepmom, sis, mom and dad also shared a glass of rose and amazing dips.

Underbart att få träffa så många familjemedlemmar på samma gång – hemma hos bror Jonas i hans superfina lägenhet. Maten var som vanligt på supernivå, rosevinet kylt. Det enda som störde var Sveriges förlust mot England. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.