Life In Tinseltown

Violet Grey

I took a little stroll on Melrose Place at lunch in the heat (!) yesterday. Came upon the little gem Violet Grey, a beauty supply store I guess you can say, with only the most effective, curated products. Couldn’t help but getting this serum from Vintner’s Daughter that’s all the rage. We shall see if founder Cassandra Grey is right about this one.

Violet Grey är en underbar (och dyr) liten butik på Melrose Place, där jag strosade runt igår på lunchen. De har de bästa av beprövade produkter, står bakom alla de noga utvalda produkter de säljer. Köpte ett rekommenderat serum från Vintner’s Daughter – vi får se om det uppfyller utlovat resultat!

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.