Life In Tinseltown

Saturday

I dropped Henry off to sleep away camp this morning, he was a little nervous but mostly excited I think. Waved goodbye and drove over the hill to Carrie’s Pilates studio for 45 minutes of butt-kicking. Then drove half way up the hill again to my house for some gardening. Oh and my house is grey now!

Min lilla Henry åkte på läger idag, jag lämnade honom vid bussen och den lilla underläppen darrade nog lite. Tog mig till Hollywood sidan av stan på ett riktigt hårt power pilates pass. Sen trädgårdsarbete så svetten lackade i värmen. Härlig dag!

My Neil Diamond rose in bloom.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.