Life In Tinseltown

End Of Summer

As this never ending summer is waning I still think and dream about that summer house somewhere, maybe in Sweden or maybe in South of France. Or Italy. They are dreams and they can go anywhere we want.

Drömmarna om sommarhuset fortsätter trots att denna till synes ändlösa sommar kommer till sitt slut. För den kommer att ta slut men sen kommer den igen, fortare än vi tror och tills dess kanske man har kommit på var man vill ha sitt sommarhus. För i drömmarna är allt möjligt. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.