Life In Tinseltown

Weekend

Summer is still going strong! The heat is not as intense but you feel it and the best way to stay cool is in a pool, preferable with a chilled something in your hand. Or, if you’re Tom, your phone. Best pool with most cats is at the Vebber’s!

Det är ju fortfarande en värmebölja som osökt får en att tänka på global warming. Bäst att ta det lugnt i en pool med något kallt och lugnande i strupen. Vi har turen att ha kompisar med stor pool, många katter och rose på kylning. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.