Life In Tinseltown

Middle School

Both boys are in middle school! How did this happen? Everything is moving way too fast, sometimes I feel like I just want to stop time. What’s the rush!? Tom is happily at Bridges, in another building but familiar faces everywhere. Henry is in a new school, trying to find his way to all his classrooms, not knowing anyone. It’s a little bit of a struggle, but maybe a little bit of a struggle isn’t the worst?

Nu har man då plötsligt två barn i middle school, det vill säga sexan och sjuan respektive. Tom är på gamla vanliga skolan, i en ny byggnad men samma vänner. För Henry blev det en ny skola utan kända ansikten, med nya klassrum och skåp! Mycket nytt och mycket ovant, men det kommer väl något bra från det också, man blir väl lite starkare där på andra sidan. 

1 Comment

My friend Sarah in NYC has taught @ a Horace Mann school there for 30 yrs. Hope that Henry’s is as good.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.