Life In Tinseltown

Horses

Riding is so much more thank just riding. Riding is therapy among many other things. Riding is understanding who you are, or maybe on the road to understanding. Riding is giving daily lessons on how to be a human. And who knows this best if not Buck Brannaman, see his documentary “Buck”, please.

Den bästa terapin man någonsin kan få uppleva är ridning. Det handlar om hästen men i slutändan om en själv. Utan att man förstått hur det har gått till så har man löst sina egna små världsproblem, eller kommit till någon slags insikt om något. sen tycker jag att du ska gå och ladda ner dokumentären “Buck”, nu. 

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.