Life In Tinseltown

Quickest Dinner

Best and quickest if hungry and not in the mood to take out a bunch of pots and pans. Arugula salad from my organic box, chop some almods coarsely, an egg I soft boiled this morning on top. Sprinkle some salt. Strange fact: My cat likes arugula salad.

Snabb middag om man inte är sugen på att starta ett lång-kok just i kväll. Ruccola (från bästa ekologiska boxen) sen lite grovhackad mandel på det toppat med ett halvlöskokt ägg från i morse. Så gott att även katten äter!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.