Life In Tinseltown

The Beautiful One

Beautiful inside and out – heart and soul and smile too. My Mattias left for Sweden and he took a little piece of me with him… Hopefully that little piece of me will whisper in his ear to come back here soon, because it’s a little bit better when he is around!

Fina Mattias har åkt hem igen, det är snabba möten som jag önskar vore lite mer varaktiga. Jag vill ha hans härliga, varma, vackra själ och hjärta här! Men nu sitter han i luften på väg hem och jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka snart. Min badpojke. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.