Life In Tinseltown

Calling The Animal Psychic

Because my cat – Emmett – has lost his marbles it seems. I have even tried CBD drops which is supposed to really mellow you out but to no effect. He starts miauing around 2am and you can’t lock him up he hates closed doors and just wants to go outside. Then he wants to come inside. Then he wants food then something else. I feel like I’m having a newborn again and it’s not good for my mood. I’m calling Lori the animal communicator to set up a session!

Jag nu har jag försökt nästan allt med Emmett som aldrig är nöjd och bara jamar hela tiden. HÖGT så det går igenom väggar och öronproppar. Försökte lugna ner honom lite med för katter avsedda CBD droppar men än så länge verkar ingenting hjälpa. En kollega tipsade mig och ett djur-medium och varför inte känner jag. Jag vill ha min sömn tillbaka! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.