Life In Tinseltown

Double Beach

Saturday AND Sunday were spent at the beach. All of a sudden, Tom the land lubber has decided that he loves the ocean and sand and diving under waves and boogie boarding and body surfing. Just like that. The absolute joy of having the privilege of being mom to these two wonderful humans.

Nu är det inte bara Henry som älskar vatten och havet, utan även Tom, tidigare världens landkrabba. Nu ska det simmas och hoppas i vågor och dyka som en delfin under vågor och surfa och jag vet inte allt. Inte ens sanden är ett problem. Underbart att vara mamma till dessa två är en underdrift. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.