Life In Tinseltown

Petit Trois Le Valley

An animal that I don’t have any reservations eating are escargots. At Petit Trois in Le Valley (The Valley – haha) they serve them delicious and buttery and garlicky just like they’re supposed to be. Cecilia and I joined forces for a little Sancerre and French bistro style food.

Väldigt härligt är det att franska restaurangen Petit Trois nu har en lokal även in the valley, eller Le Valley som de kallar den. Cecilia och jag åt sniglar, omelett och löksoppa, löste världsproblem och så lite Sancerre på det.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.