Life In Tinseltown

Beach Bums

Sunday we spent at the beach with Liz and Sonny Boy, after a beautiful ride on Maryland at the Equestrian center. Santa Monica beach really delivered this summer – beautiful waves and not too crowded. Tom, Henry and Sonny spent hours in the fairly warm water while Liz and I watched and had some rose.

Helt underbart var det på stranden nu i söndags, när alla inklusive Tom ville bada i timmatal (helst inte ens äta lunch). Det boogie-boardades och hoppades i vågor och döks under vågor ja det var härligt att se. Själva satt Liz och jag på en handduk och löste världsproblem. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.