Life In Tinseltown

Hermes

I have said before that if I could pick one brand and stick it with forever it would be Hermes. Now the dream goes on in an equestrian direction, which is not so strange since they are a horse brand. The joy and beauty of a Hermes saddle! And what about this ad for just the same, just a dream.

Om man kunde få välja ett märke att hålla sig till för resten av livet så skulle det nog bli Hermes för mig. Särskilt nu när man halkat in på häst-banan igen så känns det extra härligt. Man får ju drömma. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.