Life In Tinseltown

Need For Sleep

I have always slept like a log, once there was a fire across from my parent’s house in Sweden. The firetruck came, two trucks even, sirens blaring. But did I wake up? No. Cut to having children and something shifts. They turn in their sleep and all of a sudden you’re wide awake, checking that they’re breathing. The kids are old enough to fend for themselves now, but the sleep, that deep unshakeable sleep is forever ruined. So I try with the most comfortable of beds, and bedding, and light (or lack thereof) and aromatherapy in the form of oils and diffusers and white noise machines. The cats are NOT helping.

Jag har ju haft en gudomlig förmåga att kunna sova närsomhelst och hursomhelst och med ljud och ljus och inga konstigheter. Men sen kom barnen…de små som förändrade allt. Även förmågan att somna och sova genom till exempel brandbilar med sirenerna på hemma hos grannen. Nu vaknar man av ett andetag, klarvaken! Så det får kompenseras med skön säng och mjuka lakan, och olika oljor och dofter och maskiner med väsande ljud. Och det hade ju säkert funkat ganska bra om det inte vore för katterna. 

Serena & Lily bedding.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.