Life In Tinseltown

A Star Is Born

It’s almost like I can’t talk about this amazingly beautiful, strongly emotional movie just yet. It’s sitting there, somewhere between my heart and my gut and it will continue to do so for a very long time. Lady Gaga and Bradley Cooper under his direction in this classic just left me speechless and full at the same time. If you haven’t seen it yet, go see it now.

Denna underbara film är en film som inte går att beskriva med ord, förmodligen för att den är bara känsla, hela filmen. Den sitter kvar i mig på ett sätt som jag inte kan, eller vill för den delen, analysera just nu. I morgon kanske. Men hursomhelst, om du inte sett den än, skynda. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.