Life In Tinseltown

Sundays

I think I have a pretty nice Sunday routine. Get up for a morning ride, that’s the best therapy anyone can get. Chit chat with the ladies at the barn, then pass by the farmers market on the way home. Get some beautiful flowers, some delicious apples and peaches and other greens. Decorate house, work in the garden. Peace.

Mina söndagsmorgnar är så härliga nuförtiden. Det börjas med en ritt, ja ibland kallar jag det terapi. Sen lite farmers market på det, köpa vackra blommor och underbart smakande frukter och grönsaker. Lugnt och fint.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.