Life In Tinseltown

Saturday Dinner Party

With Ami, Julia and Marina – we all used to work together and don’t get to see each other as much as we should. Dinner in the form of blinis with roe, dill and creme fraiche as well as French/Swedish fish soup was had. And lots and lots of wine

Vilken underbar kväll vi hade igår! Middag hemma hos mig, lagade fisksoppa från bästa kokboken (recept kommer) med blini och rom-förrätt. Skumpa och rose och vitt och rött, vin i alla kulörer. Så roligt! Kvällen avslutades på Soho House!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.