Life In Tinseltown

Chateau Sunday

Not my every day Sunday with riding my favorite horse or going to the farmers market. Instead there was a school tour for Henry and then brunch at Chateau Marmont with my mom and Karin and Tom. Love that place.

Inte som vanligt var det den här söndagen. Ingen häst och inga nya grönsaker från farmers market. Nä man fick gå upp tidigt för att åka med Henry på öppet hus på potentiell ny skola. Men sen fick man gå till Chateau Marmont minsann på brunch. Med en glad Tom!

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.