Life In Tinseltown

San Ysidro Ranch

Last Christmas I won a trip to beautiful San Ysidro Ranch in Santa Barbara. Last year’s fires forced them to close down for almost a full year – they just recently reopened their doors for guests and I still haven’t been able to go. Makes me think about this recurring fire issue we have here in California, and my heart goes out to people who had to evacuate or even have their homes destroyed as well as to animals stranded or in need of help.

Det här är vackra San Ysidro Ranch i Santa Barbara. Jag vann en resa dit på julfesten förra året, men jag har inte kunnat åka för att det blev förstört under förra årets bränder här i Kalifornien. Tänker på alla stackars människor som står utan hem, eller tvungna att evakuera. Tänker på alla stackars djur som även dom lider svårt av de till synes ostoppbara bränderna. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.