Life In Tinseltown

Friday Therapy

I ride Maryland the beautiful horse on Fridays before work. I consider this my therapy, among other things. It’s like moving meditation, and a massive learning experience – every singe time. I really do think this makes me a better person. Well at least it makes me a happier one!

Älskar att jag hinner rida innan jobbet på fredagar. Min lilla terapistund. Meditation och aha+upplevelser om vartannat. Det är alltid något som är tänkvärt. Jag tror att jag blir en bättre människa, jag vet att jag blir en gladare människa. 

1 Comment

with a name like Maryland your pal has a great equine tradition to uphold

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.