Life In Tinseltown

Just Married!

My girl Marina got married to the love of her life, James, and that makes me so happy! And as an extra bonus, I got to go to the birthday-party-turned-surprise-nuptial-reveal of the year. Good food and drinks and dancing and good people and you know what – love always wins!

Min kära vän Marina gifte sig med prinsen i hennes liv, James, i veckan. Party blev det också efter deras överraskning. Med dans och mat och vin och kärleken bara flödade – vad härligt det är när vänner gifter sig! Kärlek vinner. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.