Life In Tinseltown

Happy Thanksgiving

What a wonderful holiday! Eat drink and be merry and think about who matters and what matters and how thankful we really should be every single day for every breath. Except I feel sorry for the poor turkey. We had friends over at Brian’s and oh how thankful I am!

Favorithögtiden (ja förutom min födelsedag då), är Thanksgiving. Man samlas, familj och vänner och äter och dricker och tänker på hur lyckligt lottad man är som har allt det man har och att man lever och har hälsan. Tyvärr är kalkonen inte lika lyckligt lottad. 

2 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.