Life In Tinseltown

Mamma!

She’s been here for five weeks, it is so strange the thing with time – it feels like she arrived a long time ago but yet time has passed by so quickly. We have done so much, we have to make up for all the months we don’t get to see each other. Goodbye tears and see you soon, well, in a few months. My mom who is the best!

Mamma sitter I skrivandets stund på LAX, förbereder sig för sin långa resa hem. Jag ogillar starkt att säga hejdå, men det tråkiga blandas med allt roligt och underbart som vi alltid har tillsammans. Tacksam att hon kommer hit så ofta, min mamma so är den bästa! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.