Life In Tinseltown

JANE

I remember reading Jane Goodall’s book “In The Shadow Of Man” in my 12-year-old-girl bedroom, thinking THAT’S what I want to do with my life, I want to be like Jane and travel to Africa and sit in the jungle for hours on end observing and actually interacting with chimps. Then I wanted to be a vet. But ended up taking biology and zoology at the University of Stockholm. Well on my way to my masters, I got sidetracked with Cinema studies. Not really sidetracked as I was thinking I could combine the two and make nature documentaries. I love documentaries and I love this documentary on Jane Goodall. You should see it.

Jane har varit min hjälte i många år nu. Ända sedan jag läste hennes bok “I Människans Skugga” i flickrummet hemma i Bromma. Jag drömde om en framtid där jag fick sitta i djungeln någonstans i Afrika och lära känna chimpanser. Nu sitter jag ju inte i en djungel, utan i ett kontor i Los Angeles på fjortonde våningen med utsikt över Sunset Boulevard. Jag älskar dokumentärer! Om du också gör det så borde du se dokumentären Jane med detsamma. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.