Life In Tinseltown

A Few Of My Faves

We all have out little routines, and sometimes it’s nice when we’re gifted something new so we’ll mix that in to the old routine with (hopefully) great result. so, it goes face mist from Ole Henriksen (from Marina) then serum from Vintner’s Daughter (from me, a wine maker turned beauty guru) then this eye cream/day creme/night creme from Kristals that I got from my mom. Love it, waiting for amazing things to happen…

Skönhets- och kräm rutinen är en mycket viktig sådan, viktigare och viktigare ju äldre man blir såklart. Det är härligt när man får presenter och får prova på lite nya saker som man kanske aldrig skulle kommit på annars. Nu är det bara att kräma på, så att säga, och hoppas på det bästa! 

 

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.