Life In Tinseltown

Birthday Week!

Oh what a week!! On my actual birthday on Tuesday we hav a lovely lunch at Soho – Marina, Kat and Anna joined. Then dinner at Pace with the boys. Friday was my day off to prepare for the Friday evening shindig at my house. Lots of people showed – oh what a night! I was too bust being the hostess to have any time to take pictures. What amazing friends I have!

Vilken vecka det har varit! Först födelsedag i tisdags med lunch på Soho House sen middag på Pace med familjen. I fredags ställdes det till med fest i Casa Malin. Stor fest blev det, så roligt. Och som vanligt när man är värdinna så hinns inga foton med. Underbar vecka som gått – mina vänner är bäst! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.