Life In Tinseltown

Birthday Boy

I just can’t wrap my head around the fact that my little Henry is turning 12 tomorrow. How did this happen? It feels like yesterday when he in just a few hours made it out of my belly and into the world. I watch from the sidelines as this sweet, kind, funny, athletic, musical, dancing, fortnite-playing boy with the biggest heart is growing up and I am beyond proud. Happy Birthday my sweet Henry!

Ja det är ett mysterium, hur kan han redan fylla 12 år! Det var ju precis igår som han med rasande fart föddes på Cedars Sinai här i LA. Doktorn hann inte ens sätta på sig handskarna. Jag får vara med när denna underbara, snälla, roliga, lekfulla, lojala människa växer upp, och jag är så stolt så at mitt hjärta svämmar över. Grattis Henry! 

1 Comment

congratulations! looks like a great day

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.