Life In Tinseltown

Sundance

I went to the Sundance film festival over the weekend – it was an intensely hectic, super fun time. Arrived late Friday and literally ran to Tao, a pop-up close to our condo. Then a house event in Deer Valley. Sleep and repeat. Beautiful mountains, clean air, lots of people everywhere and great food!

Jag åkte med jobbet till filmfestivalen i Sundance. Över helgen bara, intensivt som spara den, full rulle hela dagen och kvällen ända in på småtimmarna. Så vackert där! Inte någon tid för filmer denna gången, bara träffa folk, kunder, ärta god mat och dansa runt! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.