Life In Tinseltown

Julia

I am home from work and sick, maybe because I slightly overdid it in Sundance – hey, I am not 25 anymore (newsflash). I am trying to read some scripts for work, but my eyes are tired and watery and hurt so the process is slow. SO I turn on the tv and what better than a Julia Roberts movie. They are all so good and heartwarming. Perfect for a rainy, stormy sick day in LA. My top ten Julia movies..

Hemma sjuk och ynklig efter en alldeles för rolig helg i Park City, UT, och Sundance Festival. Så nu ligger man hemma och hostar och snörvlar och fryser och har ont överallt. Som balsam för själen är väl ändå i detta läge att sätta på en Julia Robers-film. Här är mina favoriter:

  1. Pretty Woman
  2. Erin Brocovich
  3. Sleeping With The Enemy
  4. Notting Hill
  5. My Best Friends Wedding
  6. Steel Magnolias
  7. Wonder
  8. Closer
  9. Mystic Pizza
  10. The Pelican Brief

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.