Life In Tinseltown

Wasteland

I am the worst thrift store shopper in the world. It’s like I go blind when I walk in to a second hand store and I never can find anything. Well my world just shifted a bit today when I walked in to Wasteland with the very savvy shopper (and designer for that matter) Cecilia Blankens. It’s amazing, high quality, recycled, cheap and I am reformed. A bag from Givenchy.

Världens sämsta andrahands-shoppare. Det är jag det. Eller var, kan man väl säga nu när jag blivit frälst på Wasteland in the valley. Begagnat, snyggt, billigt och det känns ju fantastiskt etiskt sett att komma ifrån nytt, nytt, nytt-ekorrhjulet. En väska från Givenchy, bara en sån sak. 

1 Comment

Bara snygga saker minsann

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.