Life In Tinseltown

Romper

This was a very good purchase. All the items I got at Wasteland are already staples in my wardrobe! Only annoying thing with a onesie is going to the bathroom. There you sit, vulnerable, in your underwear with the one piece at you ankles.

Denna lilla trasa från Wasteland har genast letat sig upp på topplistan, nummer ett skulle jag nästan kunna säga. Problematiken med en en sådan klädsel blir påtaglig när man ska gå på toa. Man måste klä av sig helt, så sitter man där och känner sig utlämnad och ja, naken. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.