Life In Tinseltown

Noah’s Ark – GUCCI style

Gucci foresaw what’s happening in Africa and here in the US, in Nebraska right now with their 2019 ad campaign. We will all need to gather soon on a boat, as storms wreak havoc and water floods the land. Let’s all be stylish though, while out beautiful planet becomes more and more blue.

Spådamen hemma hos GUCCI visste vad hon pratade om när hon sa till alla designers och reklammakare att göra en inspirerande Noas Ark reklam härnäst. Klä dig snyggt och hoppa på en båt å det snaraste, för nu står det inte på förrän hela planeten är blå. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.