Life In Tinseltown

Gaga at The Met Gala

Is she not the most amazing person ever! There’s nothing she can’t do and yet she seems to be humble She has a heart. Her arrival at the Met gala just now – breathtaking and wonderfully camp, just as the theme of this years gala dictated. Lady Gaga, there’s no one like you!

Underbara Lady Gaga. Det finns liksom ingenting som är fel med henne. Se bara på henne när hon anländer till årets Met gala. Temat för året är fläskig stil, och det kan man väl säga att hon lyckats tolka rätt så bra. Älskar Gaga. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.