Life In Tinseltown

Paradise Cove

We used to go up to Paradise Cove in Malibu all the time, then it kind of changed so we stopped going. But last weekend, we went! Knut had a little birthday gathering on the beach and of course we wanted to be there! It was a little chilly Grey-May as it is, but the kids braved it out and stepped into the waves. For the adults a little Whispering Angel helped warm from the inside..

Vi åkte till Paradise Cove förra helgen och det var ju inte igår kan man säga. Vi har känt oss lite off, det har varit för. mycket folk, parkering kostar femtio dollar och klientelet har varit lite si och så. Men nu fyllde Knut år och ville dit, så då drog skaran sig till stranden och kylan! Det är ju aldrig särskilt varmt här i maj, men i år är det kallare än någonsin. Vi fick värma oss inifrån med lite rose helt enkelt. 

1 Comment

looks as if Henry’s eyes are sun sensitive.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.