Life In Tinseltown

Dancing Shoes

Well one could not go to the Cannes Film festival for the first tie in 15 years without getting some good heels. These trainers with a heel were perfect for the flight – comfort and sleekness combined. They are my new faves!

Det är förbjudet att åka till Cannes för första gången på femton år utan att handla i alla fall två par nya skor. Gympaskorna med klack är mina nya superfavoriter, snygg och bekväm på samma gång. 

And then – these babies. So beautiful and sexy! High heel though, I had kind of forgotten how much you actually walk in Cannes, back and forth on La Croisette, and there were some inevitable blisters. But hey, it was worth it.

Och dessa underbara, men skyhöga skapelser! Passade perfekt på kalas och festligheter i Cannes och Cap D’Antibes. Men jag tror att jag gick 13 tusen stad bara på lördagen, så blåsan var ett faktum. Värt det såklart. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.