Life In Tinseltown

Lemon Water

I’m the kind of person who intermittently eats vitamins and tries to be healthy, then come the time when I forget all about the pills and fall back in to old habits. With lemon water however, it’s different! Probably because the health benefits have been so noticeable. Starting the day with a glass of water with lemon and ending it the same way.

Jag är så nöjd över min nya citronvattens-rutin. Första på morgonen och sista innan jag går och lägger mig. Gott och det som känns härligt är att jag verkligen märker skillnad. Magen är i toppform, man har inte varit sjuk på ett tag trots snuvor hos barn och resor och allt möjligt. Prova vetja. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.