Life In Tinseltown

Chernobyl

A terrifying and beautiful captured rendition on what happened in Chernobyl when the reactor blew up in 1986. I remember it happening, the unthinkable and the radiation blew in over northern Sweden and affected plants and animals. The brilliant Johan Renck directed this thrilling tale on how this came to happen. Watch it now!

En stilistiskt unik miniserie som Johan Renck regisserat för HBO. Det är vackert på ett tragiskt vis. Ingenting hoppfullt egentligen, förutom människornas vilja att göra vad som är rätt, vilket är otroligt fint. Det enda jobbiga med den här serien är att man måste vänta EN HEL VECKA till nästa avsnitt! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.