Life In Tinseltown

Misool

Oh my! I’m watching the amazing series Our Planet on Netflix (if you haven’t watched, do do immediately) and I have found my dream destination. Misool nature reserve in Polynesia. The coral reef might be the most abundant on our planet that’s left. Species thrive and that makes me so happy, we actually did something good for once. And tourism is money… So – next stop Misool?

Den förträffliga serien Our Planet kan ses på Netflix, det har filmats i fyra år och resultatet är magnifikt. Tittade precis på korallrev avsnittet och blev helt besatt at ön Masool. Jag har inte dykt på många år, men nu jäklar, är det dags, känner jag. Vill dit! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.