Life In Tinseltown

Always Be My Maybe

My friend (and genius) Nahnatchka Khan directed this film. It is SO good! A comedy – so yes, funny, but also with grounding , sweet, even sad moments. Keanu Reeves (!!) is in it and he’s never been better, who knew that he had this comedic streak, taking himself so not seriously at all. Hilarious! I have an even bigger admiration for him now. You have to see it immediately, it’s on Netflix.

SÅ stolt över min vän Natch som precis regisserat sin första långfilm. Always be my maybe, heter den. Så rolig, såklart, välregisserad, men har ett djup och mycket känsla. Se den genast på Netflix. Keanu Reeves är med, han är så rolig att man nästan svimmar. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.