Life In Tinseltown

Four Seasons

A little stay-cation never hurt anyone! Since we have fine folk from Tennessee in town, we decided to check in to Four Seasons down the street for a night. June gloom decided not to be in effect for a change so we got some quality time poolside with the kids. Lucky us.

Det är ju härligt när man kan ta en liten semester i sin egen stad! Eftersom vi har finbesök från södern så tänkte vi att det kan ju vara trevligt att ta in på hotell med pool för en natt. Sagt och gjort så kunde vi spendera en solig lördag i poolen med drink i hand. Sånt myz. 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.