Life In Tinseltown

House and Lake

Mom and Mattias and I in front of my mom’s house. Falu rödfärg, is what the color is called. That special red and so Swedish looking color that I love and forever will associate with my home. It’s like a familiar embrace. And not to speak of the lake, Mälaren, which I always loved – remembering cold summers and cold water but always so soft to the skin, that too like a safe embrace. I am so happy my children love it as much as I do.

Här står de tre musketörerna framför mammas hus i Bromma. Huset med falu rödfärg och alla minnen från min ungdom. Jag vet precis hur trappan knarrar för där har jag smygit upp sena nätter. Och hur len är inte Mälaren. Kall har den varit och det har hackats tänder under kalla svenska sommardagar. Jag är så glad att mina barn älskar Sverige. 

2 Comments

love the pics of the boys on the water!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.