Life In Tinseltown

Beach On Repeat

We are taking advantage of beautiful late summer days on the beach. Kids are back in school but the sun is still out and the water is warm. The waves were big and we were visited by a beetle at lunch. What makes me extra happy is that everyone seems to be on the same page right now. We are all loving the sand.

Sommaren rullar på med resor ner till Santa Monica och stranden. Jag har verkligen finputsat proceduren med ungar och grejer och picnic och parasoll. Tycket att det funkar smidigt och fasiken vad härligt det är! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.